Add your text here

De repetities zijn weer begonnen!

Gepubliceerd: maandag 03 september 2018 11:45

Na een heerlijke warme zomer zijn de repetities afgelopen dinsdag 28 augustus weer gestart. Hopelijk heeft iedereen een goede vakantie gehad! Er stond meteen weer allemaal nieuwe muziek op de lessenaar dus we konden weer flink aan de bak. Het concours staat op de planning voor november, verschillende kleinere concertjes voor het voorjaar en natuurlijk en Jubileumconcert voor het najaar 2019!

Excelsior organiseert weer een Play-In

Gepubliceerd: woensdag 29 november 2017 12:33

Harmonie Orkest Excelsior uit Vianen organiseert in 2018 weer een Play-In.

Blaas- en slagwerkmuzikanten uit het hele land komen dan samen om voor één dag een uniek groot orkest te vormen. Gedurende de dag worden een aantal stukken ingestudeerd, die dan ’s avonds tijdens een concert ten gehore worden gebracht.

De Play-In vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018 in ‘De Stadshof’ te Vianen en staat weer onder leiding van dirigent René de Jong.

Lees meer...

In Memoriam: Anke de Jong

Gepubliceerd: donderdag 09 november 2017 10:58

Anke 4

Maandag was je jarig. Maandag was ook de dag dat je aan je laatste reis moest beginnen, na de ongelijke strijd die je heel moedig gestreden hebt. Je bent een mooi mens. Dag lieve Anke.


Een mengeling van pijn en tranen
slechts af en toe een sprankje hoop
Gedreven door een sterke wilskracht
hoewel het onheil nader sloop
Je gedachtenis zal immer blijven
te vroeg ben je van ons heengegaan
We houden van je en zijn je dankbaar
voor alles wat je hebt gedaan


Met pijn in het hart heeft ons maandag 6 november jl. het bericht bereikt dat van ons heengegaan is onze lieve dwarsfluitlerares, onze geweldige secretaris, erelid en bovenal een fantastisch mens! Anke, we gaan je enorm missen! Heel veel sterkte gaat uit naar haar man en onze dirigent Rene en alle familie en vrienden!! Ze gaat enorm gemist worden!

 

 

Anke de Jong erelid van Excelsior

Gepubliceerd: woensdag 07 juni 2017 16:02

Anke de Jong erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Harmonie Orkest Excelsior was er een speciale verrassing voor Anke de Jong. Zij is benoemd tot erelid van de vereniging. 

Anke, hartelijk dank voor al je inzet in het bestuur, achter de schermen en het opleiden van vele dwarsfluiters! 

Namens het bestuur en de leden van harte gefeliciteerd!

Pagina 1 van 7