Harmonie Orkest Excelsior uit Vianen organiseert in 2018 weer een Play-In.

Blaas- en slagwerkmuzikanten uit het hele land komen dan samen om voor één dag een uniek groot orkest te vormen. Gedurende de dag worden een aantal stukken ingestudeerd, die dan ’s avonds tijdens een concert ten gehore worden gebracht.

De Play-In vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018 in ‘De Stadshof’ te Vianen en staat weer onder leiding van dirigent René de Jong.

 Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur Ontvangst van alle deelnemers in ‘De Stadshof’ met koffie/thee
10.30 uur Start van de repetitie
12.30 uur Lunchpauze (voor de lunch wordt gezorgd)
13.30 uur Start tweede repetitie
15.00 uur Pauze
15.30 uur Start derde repetitie en generale repetitie
17.30 uur Diner (eenvoudige warme maaltijd)
18.30 uur Omkleden en voorbereiden op concert
19.00 uur Zaal open voor publiek
19.30 uur Concert

 

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers ontvangen vooraf de bladmuziek. Het is natuurlijk vanzelfsprekend, dat iedere deelnemer zelf voor zijn/haar eigen instrument en muziekstandaard zorgt.

De kosten voor deze dag bedragen € 17,50 per persoon. Hiervoor krijg je een muzikale dag vol gezelligheid, koffie/thee bij ontvangst, een consumptiebon, een lunch en een eenvoudige warme maaltijd. Verdere consumpties zijn deze dag voor eigen rekening.

Het concert 's avonds begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

Inschrijven voor deze Play-In kan via het inschrijfformulier, dat wij graag per e-mail retour ontvangen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag inschrijven voor 31 december aanstaande. Klik hier voor het inschrijfformulier, de uitnodiging en de voorwaarden.

Tot 3 februari 2018!